Wie zijn wij...

Ons kantoor is al ruim 10 jaar actief in Flevoland. Na jaren te zijn aangesloten bij een landelijke organisatie hebben wij er bewust voor gekozen om geheel zelfstandig verder te gaan als Alex van Keulen makelaars en taxateurs voor de regio Almere en Lelystad.

Een bewuste keuze… een keuze voor meer persoonlijke aandacht, eigentijdse werkwijze en een dienstverlening afgestemd op uw wensen. En natuurlijk een resultaatgerichte aanpak waarbij alle moderne middelen worden ingezet om de hoogste opbrengst te behalen. En daar nemen wij alle tijd voor…bij ons geen snel georganiseerd open huis maar alle tijd voor de koper van uw woning!

De begrippen service en kwaliteit worden in bijna elk commercieel praatje wel genoemd, maar er zijn maar weinig bedrijven die er ook echt werk van maken. Bij ons staan deze begrippen hoog in het vaandel en werken wij iedere dag weer aan de verbetering van onze service en dienstverlening. Wij evalueren onze dienstverlening regelmatig, volgen de ontwikkelingen in de huizenmarkt op de voet en stellen hoge eisen aan onze medewerkers.

Als enige makelaar in Almere en Lelystad hebben wij een relatiemanager fulltime aan het werk om onze prestaties te meten en daar waar mogelijk te verbeteren! En met resultaat, steeds meer mensen kiezen ons kantoor als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Almere of Lelystad.

RTL

Ondanks de nieuwe naam hebben wij wel een behoorlijke staat van dienst. Zo zijn wij al meer dan 10 jaar de deskundige in het populaire tv-programma “ Uitstel van executie”. In dit programma helpen wij belangeloos huizenbezitters die financieel in zwaar weer verkeren.

Ook voor het nu al spraakmakende woonprogramma “ Kopen zonder Kijken” zijn wij gevraagd om daarin een belangrijke rol te vervullen. Ook hier vertrouwt RTL op onze pro-actieve werkwijze en vooruitstrevende dienstverlening.

Ervaar het zelf … en nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zult merken dat onze makelaars geen standaard verkooppraatje vertellen, maar wel een goed verhaal hebben. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een mooie 9,1 !

Wellicht tot binnenkort!