Beoordelingen

De verkopers van de Andre Franquinweg te Almere

Wij hebben het geluk gehad dat zowel de aankoop van onze nieuwe woning bij jullie als makelaar was en ook de verkoop van onze oude woning. In beide gevallen kan ik niet anders zeggen dan dat wij dit als zeer prettig en enorm professioneel hebben ervaren.
 
Zowel het contact met de makelaars en de aandacht voor onze wensen, maar ook het contact met kantoor zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
 
Complimenten voor het geduld en de tijd die jullie nemen om sommige zaken goed toe lichten zodat ook voor de klant alles duidelijk is.
 
Ook het gebruik van het Move dossier hebben wij als super ervaren!
 
Als ik nog een tip zou moeten geven, kan ik dat op dit moment eigenlijk niet bedenken, 10/10 in ieder geval voor ons. Heel veel succes met de verkoop van alle huizen die bij jullie aangeboden (gaan) worden!

De verkopers van de Alpacastraat te Almere

Wij zijn erg blij met dit mooie resultaat!
Ik wil iedereen van het hele team bedanken voor jullie geweldige inzet. 
 
Wij hadden nooit gedacht dat we t zo snel zouden verkopen voor zo  een mooie prijs.
 
Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan en ik vond het erg fijn dat ik met al mn vragen bij jullie terecht kon.

De verkoper van de Maisgeelstraat te Almere

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Deskundige dienstverlening van de zowel de makelaars als de backoffice. Makelaars waren op tijd en goed voorbereid. Over de prijs/kwaliteit ben ik zeer tevreden. Mooie foto's en websites. En het online dossier was zeer handig, alles in 1 overzicht.

Mijn rapportcijfer is een 10 en ik beveel jullie van harte aan.

De verkoper van de Grondzeilerplantsoen te Almere

Eerlijk en oprecht, goede service en duidelijke uitleg. Geen vraag is teveel. Erg tevreden met de begeleiding van de verkoop van ons huis.

De verkopers van de Gustav Hertzstraat te Almere

Prettige begeleiding in zowel aankoop als verkoop van de woning. De makelaar was altijd keurig op tijd en had kennis van de woning. Snelle reactie van de backoffice die graag een stapje harder lopen om jou te kunnen helpen. Erg plezierig! Erg tevreden over de samenwerking met Alex van Keulen Makerlaars & taxateurs en zou hen zeker aanbevelen.  Jullie zijn het geld meer dan waard en wij zijn blij de keuze voor jullie bedrijf te hebben gemaakt.

De verkopers van de Neptunussingel te Almere

Ik ben erg blij dat ik voor Alex van Keulen makelaars gekozen heb voor het verkopen van mijn huis. Ik heb het hele process als zeer prettig ervaren en heb veel hulp gehad aan jullie expertise en professionaliteit. Ondanks dat de verkoop niet helemaal op rolletjes verliep, terugtrekking hier, uitstel daar, kon ik altijd bij jullie terecht voor advies en steun.

De medewerkers op kantoor waren altijd beschikbaar voor vragen en eventuele zaken werden snel geregeld of opgepakt. Bij het verkopen van mijn woning werd er professioneel en zakelijk gehandeld en ik ben van mening dat dit zeker heeft bijgedragen aan de goede verkoopprijs.

De prijs kwaliteitsverhouding vond ik dan ook goed. Als cijfers zou ik een 8,5/9 geven met een 10 voor de service en begeleiding. Ik heb mij altijd gehoord en geholpen gevoeld. Ik ga jullie makelaarskantoor zeker aanbevelen voor de verkoop van een huis.

De verkopers van de Kajuit te Almere

Wij laten alle medewerkers van Alex van Keulen Makelaars & Taxateurs weten dat wij heel erg tevreden zijn over jullie. Ons huis aan Kajuit is goed verkocht. Dat is dankzij jullie kennis van de markt  en hoe die zich ontwikkelt. Het verkooptraject was op een gegeven moment even spannend, maar het is allemaal goed gekomen!

 Nog bedankt voor de mooie bloemen die we kregen bij de overdracht.
 

De verkoper van de Walmolenstraat te Almere

Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde service door het team van Alex van Keulen Makelaars. Altijd netjes op tijd, goede kennis van de markt en goed voorbereid.

Wij zouden jullie bij familie, vrienden en bekenden zeker aanbevelen.

De verkopers van de Gerrit Th. Rotmanlaan te Almere

We zijn zeer tevreden over de contactmomenten en de resultaten van de uitbestede acties. Alex kwam bij ons langs en dat voelde meteen goed. Prettig persoon en je merkt meteen dat hij veel kennis heeft van de lokale markt. Alles was vlot geregeld zodat we nog voor de landelijke Open Huizendag op funda stonden. Daarna was het snel geregeld, goed afgehandeld. Contact met de binnendienst en ook met Matthijs hebben wij als zeer prettig ervaren.

Prijs- kwaliteit: tja, het huis was binnen een week verkocht na de open Huizendag, dus je zou kunnen stellen dat het een makkelijke klus was. Aan de andere kant is jullie tarief gewoon erg goed en scherper dan welk kantoor dan ook.  Wij zouden jullie dan ook zeker aanraden aan vrienden en kennissen. 
 

In het kort: scherp tarief, prettige communicatie en verwachtingen worden waargemaakt. Het mooie boeket dat klaarstond bij de notaris was de kers op de taart.

De verkoper van de Harderwijkoever te Almere

Fijn contact en snelle reacties van zowel kantoormedewerkers als de makelaars.
Regelmatig updates en behulpzaam in het proces. Bedankt! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

 

De verkoper van de Couperusweg te Almere

Wij hebben de ondersteuning van Alex en zijn team als zeer goed ervaren! Alles keurig geregeld geen omkijken naar gehad! Wij zullen iedereen die zijn huis wil verkopen Alex makelaars aanbevelen!

De verkopers van de Couperusweg te Almere

Wij hebben het traject dat jullie met ons doorlopen hebben als bijzonder prettig ervaren.
Er was altijd iemand op tijd. Het kantoor was altijd bereikbaar en meedenkend. De service was optimaal. Daar waar vragen waren, werden deze zeer snel beantwoord.  Qua marktkennis was het prima in orde. Wij hebben voor jullie gekozen, omdat de grove waardeschatting al 15000 euro meer was dan de naaste concurrent. Dat de uiteindelijke verkoopprijs nog veel hoger is geworden is natuurlijk uitermate fijn. Jullie hebben ons de hele tijd voorgehouden dat de woning zeker verkocht zou worden en dat de vanaf-prijs met gemak gehaald zou worden.
 
Deskundigheidsbevordering is in dit geval dus ook niet nodig. Begeleiding is ook heel fijn geweest. Ook in het contact zoeken met de kopers in verband met het zoeken naar een bepaalde zekerheid voor ons. Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima. Alex gaf tijdens het eerste gesprek aan wat de courtage was. Je zou van het vaste bedrag kunnen schrikken, maar de optelsom bij de concurrentie maakt eigenlijk weinig verschil. Het fijne voor ons was toch wel de mededeling, dat er in principe geen kosten waren als de woning niet verkocht zou zijn.
 
Dank voor de goede zorgen.

De verkopers van de Poseidonsingel te Almere

Wij zijn erg tevreden over jullie hulp; De makelaar heeft zich aan alle afspraken gehouden, was op tijd en goed voorbereid.  Het contact met jullie administratieve ondersteuning hebben wij als heel positief ervaren. Wij kregen snel en duidelijk antwoorden op de vragen en hulp waar nodig was. Zodra er hulp nodig was, kwam dat er.  Dus we zouden jullie als makelaar aan iedereen aanbevelen. Dankzij Alex hebben we ons nieuwe huis voor een mooie prijs kunnen kopen en ons oude huis voor een top prijs verkocht!


Ontzettend dank voor alles!

 

De verkopers van de Helmstok te Almere

Over het algemeen ben ik  meer dan tevreden over de geboden dienstverlening. 

Prijs en kwaliteitsverhouding zijn met elkaar in verhouding. De administratieve ondersteuning is uitstekend. Voluit dienstverleners!

De verkoper van de Azorenweg te Almere

Hartelijk dank voor de oplossingen voor de niet altijd makkelijke situatie. Omdat met mij alle communicatie via mail moest verlopen heb ik de administratieve ondersteuning als uitstekend ervaren. De service was tijdens het gehele traject uitstekend; snel to the point en duidelijk. 

De verkopers van de Meistraat te Almere

De makelaar was altijd goed voorbereid en op tijd op de afspraken. Het contact met de administratieve ondersteuning was heel erg goed. De service tijdens het hele traject was ook uistekend. Wij zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen.

De verkopers van de Habanerastraat te Almere

''Wij zijn zeer tevreden over de verkoop/aankoop van onze oude en nieuwe woning. We kregen goede tips van Alex over de inrichting, zodat onze woning representatiever werd. We hadden hele mooie foto's, goede begeleiding, duidelijke communicatie en onze woning was al binnen 1,5 week verkocht. De service tijdens het gehele traject was uitstekend.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10

Wij zullen deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie.''

De verkoopster van de Geerten Gossaertpad te Almere

Onlangs was de overdracht, verliep allemaal ontzettend vlot!
Bedankt voor de mooie bloemen die ik van jullie team heb gekregen!
En bedankt voor het afhandelen van alle zaken. Contact met jou en je collega's heb ik als zeer prettig ervaren. Altijd even vriendelijk en duidelijk.
 
Als iemand uit Almere en/of omgeving zijn/haar huis wil verkopen, zal ik jullie zeker als makelaar aanbevelen!
 
 

De verkopers van de Merwedehof te Almere

De makelaar was op tijd en hield zich aan de afspraken. Bij bezichtigingen ging het prima. Als wij een vraag hadden aan de administratieve ondersteuning werd deze bijna direct beantwoord; het contact ging prima van begin tot eind. Wij geven Alex van Keulen Makelaars & Taxateurd dan ook een 10 op alle punten.

Verkoper J. Wilsstraat te Almere

Zeer tevreden over het gehele traject. Goede voorlichting en info. Op tijd bij alle afspraken en zeer goede begeleiding. Duidelijke uitleg van de te volgen strategie. Vanuit het "kantoor" goede begeleiding en ondersteuning.
 
  • lokale marktkennis         8
  • deskundigheid                8,5
  • service en begeleiding     9
  • prijs / kwaliteit                9

De verkopers van de Bobbieplantsoen te Almere

Deze makelaar is ZEKER een aanrader voor een ieder die zijn huis wilt verkopen. Vanaf A tot Z alles zorgeloos geregeld. Komen al hun afspraken na en bellen direct terug. Ons huis was binnen een week verkocht en hebben alles uit handen kunnen geven.

De verkopers van de Raamstraat te Almere

Jullie hebben ons op alle mogelijke fronten uitstekend geholpen.
Overzichtelijke informatie gegeven en altijd klaar gestaan om ons te helpen, hiervoor onze hartelijke dank.

De verkopers van de Karveelstraat te Almere

Wij hebben het verkooptraject als goed ervaren. 
 
De meeste bezichtigingen waren tijdens onze vakantie zoals afgesproken. 
Wij werden goed op de hoogte gehouden, hoe de bezichtigingen waren verlopen
 
Van de verkoop hebben dus weinig gemerkt. Wat natuurlijk prettig is. 
Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en bekende. 
 
Bij de laatste afhandeling bij de notaris kregen wij van jullie een mooie bos bloemen.
 
Bedankt voor het verkopen van ons huis.

De verkoper van de Tubastraat te Almere

De makelaar was op tijd en goed voorbereid en deskundig. Contact heb ik als prettig ervaren.
 
Service heb ik als compleet ervaren, ik kreeg advies en ik kon zelf ook zaken bespreekbaar maken.
Ik heb altijd snel antwoord gekregen op mijn vragen.
 
Rapportcijfer : 9

De kopers van de K.P.C. de Bazelstraat te Almere

Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de mooie bloemen die wij, namens u, bij de notaris mochten ontvangen. Alles is naar wens verlopen met grote dank aan Alex en zijn team.

De verkopers van de Makreelstraat te Almere

Makelaar was steeds keurig op tijd en was goed voorbereid, had alle informatie voor handen. Prima ondersteuning, altijd antwoord op vragen hoe vaak je ook belde. Al met al super service, op alle fronten een 9!

De verkopers van de St. Eustatiuspier te Almere

Uitermate tevreden, regelmatig contact / feedback wat resulteerde in een snelle verkoop. Het contact met de backoffice was prettig en er werd snel gereageerd. De service was perfect; goede adviezen, goede begeleiding en altijd bereikbaar.

De verkoopster van de Hollywoodlaan te Almere

Dank jullie wel voor de uitstekende begeleiding van de verkoop van mijn huis. Alex kent de markt als geen ander, geeft goede adviezen.

De service is uitstekend, de individuele bezichtigingen prima. Kortom top, ik ben heel tevreden, de prijs dik en dwars waard.

De verkoper van de Gildemark te Almere

Alvorens te kiezen voor Alex van Keulen makelaars & taxateurs hebben we uiteraard ook een andere makelaar en zelfs makelaarsland overwogen.

 

Al tijdens het bezoek van Annette werd het verschil duidelijk; Goed voorbereid, de feiten en statistieken over Almere Haven waren paraat. Er was duidelijk huiswerk gemaakt.

De andere makelaar viel daarmee meteen door de mand. We wilden ontzorgt worden tijdens het proces. Precies dat is wat jullie kantoor voor ons heeft gedaan. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel jullie aan bij gesprekken hierover zowel privé als in zakelijke kring.

De verkoper van de Regenboogweg te Almere

In alle opzichten ben ik zeer tevreden met hoe jullie ons hebben geholpen met de verkoop van de woning! Altijd behulpzaam, met wie ik ook heb gesproken en wat voor vragen ik ook stelde. Afspraken werden altijd nagekomen en de woning werd altijd netjes achter gelaten na de bezichtigingen.


Voor alles geef ik jullie een dikke 9. En als tip: ga vooral zo door!

De verkopers van De Konick te Dronten

Het was een fijn contact, de makelaar is doortastend en heeft veel research gedaan. Contact met kantoor was prima. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De verkoper van de Schapenmeent te Almere

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gehele afhandeling van de verkoop van mijn huis.  De deskundigheid en professionaliteit van de medewerkers is zeer noemenswaardig.
Ook de kennis en het meedenken tijdens het hele proces heeft mij enorm geholpen.
Ik zal zeker binnen mijn kennissenkring en daarbuiten Alex van Keulen Makelaars aanbevelen.

Dus nogmaals bedankt voor de uitstekende service..

De verkoper van de Bongerd te Lelystad

Verkoop huis via Alex van Keulen was groot succes. Huis binnen enkele weken definitief verkocht vooreen prijs die nog wat boven de vraagprijs lag.

Goede correcte persoonlijke en snelle afhandeling

Kortom ZEER TEVREDEN!

De verkopers van de Heerlenstraat 5 te Almere

"Wij hebben de contacten met Alex van Keulen en de medewerkers van kantoor als plezierig ervaren. Afspraken werden nagekomen, tijdstippen werden correct aangehouden.
De inschatting van de waarde van het huis bleek heel goed te zijn, de verkoop ging vlot en naar tevredenheid. Voor het totaalplaatje is jullie kantoor zeker een 9 waard. Jullie zijn een moderne organisatie, daar houden we van. "

De verkoopster van de Waalstraat te Almere

Zeer goede professionele  service.
Er wordt met je meegedacht.
De makelaar kwam altijd op tijd zijn afspraken na en was goed voorbereid.
De administratieve ondersteuning is vriendelijk & adequaat.
Al met al geef ik Alex van Keulen Makelaars en Taxateurs een 8!

 

De verkoopster van de John Coltranestraat te Almere

Heel erg bedankt voor de prachtige bloemen en goede service! Super attent!

De verkoopster van het Rosarium te Almere

Mijn ervaring met jullie was super goed ik ga jullie zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen 
Op alle punten krijgen jullie van mij een 10.

De verkopers van de Constablestraat te Almere

De makelaar was op tijd en goed voorbereid, dit was een prettige samenwerking. De achtervang van een goed bereikbare administratieve ondersteuning, is erg goed. Hierdoor konden wij snel schakelen en met alle vragen terecht. Voor mijn gevoel is de interne samenwerking eveneens goed. Dit heeft tot voordeel dat ik niet telkens mijn verhaal hoef te doen. Goede dienstverlening, professioneel en vooral super onderhandelingen.

• lokale marktkennis - 9

• deskundigheid - 10

• service en begeleiding - 9

• prijs / kwaliteit - 10

De verkopers van de Hennahof 4 te Almere

Wij willen het team van Alex van Keulen Makelaars & Taxateurs dank zeggen voor alle goede zorgen rondom de verkoop van de woning!

De verkopers van L.C. van der Vlugtstraat 57 te Almere

Ik ben zeer tevreden met jullie samenwerking en zal jullie diensten ook aanbevelen aan anderen.

De verkopers van de Medaillonstraat te Almere

"Allereerst willen we jou en je collega's hartelijk bedanken voor het waarmaken van de belofte om onze woning aan de Medaillonstraat voor een mooi bedrag te verkopen.

We hebben iedereen van Namaco vanaf het eerste begin als enorm betrokken en klantvriendelijk ervaren; ook in de voor ons soms wat verwarrende makelaars verkoopwereld, hebben jullie ons altijd zeer geduldig en klantvriendelijk bijgestaan. Heel erg bedankt daarvoor !"

De verkoper van de Gerrit Th. Rotmanlaan te Almere

Wij hebben de service van Namaco als uitstekend ervaren.

De reactietijd op de aanvraag was uitstekend en alles binnen een week geregeld. De kennis van Alex omtrent de woning en omgeving (stripheldenbuurt) kwam bij opstellen van een verkoopplan vanzelfsprekend goed van pas. De begeleiding was van begin tot eind perfect. Courtage naar alle redelijkheid, afspraken duidelijk, bezichtigingen goed afgestemd, communicatie helder en zeer tevreden met het verkoopresultaat.

Vooral het persoonlijk contact met een leuk en gedreven, maar vooral deskundig team van Namaco is ons zeer goed bevallen. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

lokale marktkennis 10
deskundigheid 10
service en begeleiding 10
prijs/kwaliteit 10

Rapportcijfers kan ik niets anders van maken, dus helaas geen tips voor de toekomst anders dan vooral zo door te gaan!

De verkoper van de Van Nijenrodeweg te Amsterdam

De administratieve ondersteuning had altijd een antwoord op mijn vragen (telefonisch of per mail) en waren altijd vriendelijk. Blijf zo doorgaan om de klanten positief te benaderen!

De verkopers van de Lucky Lukestraat te Almere

Alle afspraken bezichtigingen en de makelaar met afspraken waren goed nagekomen.Het contact met de administratieve ondersteuning heb ik als zeer deskundig en prettig ervaren.

De service tijdens het hele traject was dik in orde. Mijn tips voor de toekomst: gewoon op deze prettige manier doorgaan. 

Tenslotte geef ik jullie hele team een dikke negen als rapportcijfer.

De verkopers van de Partitastraat te Almere

Wij zijn onder de indruk van de manier waarop de makelaars van Namaco hun werk hebben gedaan. Ze kennen de markt, weten waar kopers naar kijken en hebben uiterst adequaat gereageerd op vragen en voorstellen. De ondersteuning vanuit het bureau en de kwaliteit van de dienstverlening was wat ons betreft prima. Je kan in alles de kennis en ervaring zien.

Ons huis was zeer snel verkocht tegen een (zeer) goede prijs. Dus het resultaat was uitstekend!

lokale marktkennis 10
deskundigheid 10
service en begeleiding            
prijs / kwaliteit 9

De verkoper van de Adriaen Blockstraat, Almere

Van het begin tot het eind prima geholpen met de koop / verkoop van onze oude en nieuwe woning. Prima ervaring en zeker aan te raden voor verkoper maar zeker ook kopers! Nogmaals bedankt!

De verkoper van de Chokerstraat, Almere

Vanaf het begin tot het eind uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning.
Namaco heeft de onderhandeling voor ons professioneel afgewikkeld. Daarnaast zijn we altijd keurig stap voor stap op de hoogte gehouden van de te volgen procedures. Dit was voor ons erg aangenaam. Heeft zijn beloftes waar gemaakt.

De koper van de Indigohof, Almere

Makelaar was altijd netjes op tijd en voorbereid, prima.  Contact opnemen ging makkelijk en hulp was prima.  Goede service!

lokale marktkennis 9
deskundigheid 9
service en begeleiding 9

De verkoper van het Grootzeil, Almere

Ik werd goed op de hoogte gehouden over wat er werd gedaan en hoe. Van begin en tot het eind super tevreden. Voor lokale marktkennis, deskundigheid, service & begeleiding en prijs/kwaliteit geef ik deze makelaar een 10 op alle fronten!

De verkopers van de Schermer, Lelystad

Wij hebben de service als heel goed ervaren. Mooie foto's , goede begeleiding, goede updates , enzovoort. De makelaar was op tijd en goed voorbereid. Leuk om andere huizen zelf aangeboden te krijgen. We zijn nu rond met ons volgende huis. Geen tips, ik zou zeggen: Ga zo door! Met vriendelijke groet, en hartelijke dank voor het resultaat.

De verkopers van de Ommelandvaart, Almere

Prima makelaar die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt, ons huis was binnen 3 weken verkocht. Wij geven Namaco op alle fronten een 9!

De verkoopster van de Gustaaf Gelderstraat, Almere

We konden het huis snel in de verkoop zetten, de foto's waren netjes, en het huis was snel verkocht. Ze waren goed bereikbaar bij vragen en reageerden snel. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie en geef Namaco een 9,5!

De koper van de Baroniestraat, Almere

 
Eigenlijk was ik heel blij met Namaco tijdens het gehele traject. Ik heb niet eens een punt waar ik denk dat het verbeterd zou moeten worden, TOP service!
 
 
 

De verkoper van de Hollandse Hout, Lelystad

Als ik kijk naar wat Namaco heeft gedaan, dan hebben we de service als zeer goed ervaren. Ik bedoel hiermee de advertenties in de hah bladen, de Facebook campagnes, het meedenken over waar onze potentiële koper vandaan zou komen en daar advertenties en FB campagne op laten aansluiten. Ook zijn er twee extra foto’s gemaakt waarbij onze inrichting qua kleur een inrichting werd aangepast om potentiële kopers te laten zien hoe je het huis zou kunnen inrichten.

Het contact met de administratieve ondersteuning verliep altijd soepel. We kregen snel antwoord of werden teruggebeld.

De makelaar is altijd op tijd geweest. Annette is een keer vervangen door Alex en die had zich ook heel goed ingelezen en verdiept in het huis. Annette heeft er altijd voor gezorgd dat ze een vervangende collega had die goed op de hoogte was van ons huis. Doordat we in het hogere prijssegment met het huis zaten, waren er relatief weinig kijkers. Indien er dan kijkers komen, dan is het van zeer groot belang dat de betreffende makelaar zeer goed op de hoogte is van het huis. In ons geval was dat dus prima in orde.

De verkoper van de Andantestraat, Almere

De makelaar was bij afspraken op tijd en goed voorbereid en het contact met de administratieve ondersteuning hebben wij als heel goed ervaren, alles was goed geregeld! De service tijdens het gehele traject was uitstekend. Wij hebben geen tips voor de toekomst, alles is prima verlopen!

De verkopers van de Sjorsstraat in Almere

Een fijne makelaar, veel kennis en gedegen advies. Vriendelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden, soms zelfs buiten kantooruren. Wij zijn heel tevreden.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De verkoopster van de Olle Kapoenstraat in Almere

Alex was bij onze afspraken netjes op tijd en was goed voorbereidt. 
 
Het contact met jullie administrative ondersteuning was super! Ik kreeg altijd gelijk een duidelijk antwoord op en ben door iedereen even vriendelijk te woord gestaan!
 
Bovenstaande geldt ook voor de service, binnen korte termijn antwoord geven en alles uitzoeken qua vragen waar ik mee zat, valt in mijn ogen onder service en was dus allemaal zeer goed!
 
Eerlijk gezegd zou ik geen tips weten, behalve gewoon zo door blijven gaan als jullie nu doen, vooral de klantvriendelijkheid en openheid maken de drempel om contact op te nemen met vragen lager en dat vind ik erg belangrijk, ik verkoop en koop niet vaak een huis!

De verkoper van de Sonar te Almere

We hebben de service van Namaco als prima ervaren. Afspraken werden altijd bevestigd en nagekomen. Vanwege de gunstige marktomstandigheden was de verkoop snel rond en heeft Namaco zich niet echt kunnen onderscheiden. De bereikbaarheid van jullie kantoor was ook prima. Kortom geen op- of aanmerkingen.

De verkopers van de Tjalk in Lelystad

We zijn zeer tevreden over Namaco.

Wij hadden 2 huizen te verkopen en Annette Bakelaar heeft ons super geholpen. We konden haar altijd bereiken en kwam ook altijd zelf even langs om dingen te regelen of op te lossen.

Jullie administratie is per mail goed te bereiken en snel antwoord op vragen.

Bedankt!

De verkopers van de Alpacastraat te Almere

Bedankt voor de snelle verkoop van ons huis en alle hulp en waardevolle adviezen bij de aankoop van ons nieuwe huis.

Verkopers van de LC vd Vlugtstraat te Almere

Zeer vakbekwame makelaar die een heldere en realistische kijk op de woningmarkt heeft. Werkelijk iedereen die we bij Namaco hebben mogen spreken, is vriendelijk, professioneel en zeer meedenkend. Ik raad Namaco bij iedereen aan!

Verkoper Albatroslaan, Lelystad

Vakkundig geholpen met het bepalen van de verkoopwaarde van de woning en met het vervolg van het traject. Ondanks de relatief hoge prijsklasse was de woning toch binnen 5 weken verkocht.

Tevens is Namaco ook zeer geschikt als zijnde aankoop Makelaar.

Ik zou Namaco makelaardij iedereen aanbevelen en zeker de afdeling die rayon Lelystad in beheer heeft.

Verkoper van de Orchideestraat Almere

We hebben het werk van NaMaCo als zeer positief ervaren. De makelaars waren betrokken en goed op de hoogte. Wel hebben we verschillen per makelaar bemerkt, vooral bij de terugkoppeling. Ook zou het handig zijn als er tussentijds sneller contact is als het (de verkoop red.) langer duurt. Dan zou de strategie wellicht eerder aangepast kunnen worden. Maar we zijn vooral tevreden, het huis is goed verkocht en we hoefden maar 1x te verhuizen. Ook het persoonlijk contact was prima.

De verkopers van de Roemer Visscherstraat, Almere

Wij zijn erg blij met de werkwijze van deze makelaar. Zowel verkoop als aankoop waren een aanwinst. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor altijd als prettig ervaren. Wij hebben gebruik gemaakt van het totaalpakket. Dat hoeft niet, maar ik raad het wel echt aan. Uiteindelijk scheelt het in de portemonnee. Dit door een betere verkoop en scherp inkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De verkoper van de Januaristraat, Almere

Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorg en fantastisch wat jullie in een zo'n korte tijd klaar hebben gespeeld. Jullie zijn een super makelaar en beveel iedereen jullie aan, top! Zo gauw ik in de buurt ben, weet niet precies wanneer, breng ik een taartje langs zoals belooft. Wens je het beste en nogmaals bedank ik iedereen die hier aan meegewerkt heeft.

De verkoper van de Dick Bosstraat, Almere

Bedankt voor jullie inzet tijdens het aan- en verkooptraject! 

Erg tevreden over de geboden service!

De verkoper van de Albatros, Lelystad

Wij hebben enige tijd geleden onze woning via Namaco verkocht en hebben de service van Namaco als goed tot uitstekend ervaren. Wij waren erg tevreden over de informatie voorziening en het feit dat gemaakte afspraken altijd na werden gekomen. Ook als een medewerker niet meteen bereikbaar was, werden wij altijd snel teruggebeld. Inmiddels hebben wij diverse bekenden naar Namaco verwezen en ontvingen als dank daarvoor een mooie bos bloemen, zo attent!

De verkoper van de Aramstraat a., Almere

In een lokale krant zagen wij de advertentie voor Namaco deeldiensten . Dit concept sprak ons erg aan en besloten daarom de woning bij Namaco in de verkoop te zetten. Onze overbuurman had zijn woning al via Namaco in de verkoop staan, maar zijn woning was gelukkig snel verkocht! De makelaar bezat voldoende marktkennis en het (vooral telefonisch) contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Al met al geven wij Namaco een 8 voor de geboden kwaliteit en service!

De verkoper van de Aramstraat b., Almere

Onze woning hebben wij via Namaco verkocht toen wij hen vonden op social media. In eerste instantie verliep de communicatie wat stroef, maar dit is uiteindelijk keurig opgelost. Wij waren zo tevreden met de geboden service, dat wij onze overbuurman hebben geadviseerd om zijn woning ook via Namaco in de verkoop te zetten.

De verkoper van de Gerananiumstraat, Almere

Via een kennis werden wij gewezen op het Nationaal makelaars collectief. Zij hebben onze woning binnen 2 maanden verkocht! Het contact met de makelaars en de backoffice was prima, er was veel contact en er kwam altijd snel een reactie op onze vragen! Wij hebben Namaco inmiddels zelf ook al geadviseerd aan bekenden!

De verkoper van de Cosmeastraat, Almere

De naam Namaco zagen wij op t.v. voorbij komen. Nadat een woning bij ons in de wijk in de verkoop stond via Namaco en de verkopers waren tevreden, besloten wij ook onze woning in de verkoop te zetten. Binnen een maand was de woning al verkocht! Het contact met de backoffice en de makelaar was goed en zullen Namaco dan ook aanbevelen bij vrienden of familie.

De verkoper van de M.J. Granpre Molierestraat, Almere

Toen wij besloten onze woning in de verkoop te zetten, hebben wij op Google gezocht naar 3 makelaars waarvan bij ons bekend was dat zij een goede naam hadden. Na de gesprekken kozen wij voor Namaco. De makelaar was goed voorbereid, had voldoende marktkennis en kon al mijn vragen beantwoorden. Wat hij niet direct wist, werd opgezocht. Wij geven Namaco een mooie 9 !

De verkoper van de Middachtenlaan, Almere

Wij vonden Namaco via internet en besloten onze woning via hen te verkopen. In het begin gebeurde er niet zo veel, maar ineens ging de verkoop heel hard en was de woning in no-time verkocht. De makelaar had veel kennis en kon al onze vragen beantwoorden. Wij zouden Namaco bij vrienden en familie aanraden!

De verkopers van de Kuifjestraat, Almere

Onze woning is door Namaco verkocht en wij hebben het hele traject als bijzonder prettig ervaren. De makelaars waren kundig, en ook over het contact met de backoffice was prima . Als wij vragen hadden, werd dit altijd direct uitgezocht en beantwoord. Wij geven Namaco een dikke 9 en zijn 100% tevreden over de geboden diensten. Als dank hebben wij de makelaar dan ook een lekkere fles wijn aangeboden!

De verkopers van de Jan van Eyckstraat, Almere

Onze woning is binnen 3 weken door Namaco verkocht! Wij vonden hen via internet en zijn zeer te spreken over de marktkennis en het contact met de makelaar. Ook het adequaat beantwoorden van onze vragen door de makelaar en de backoffice stellen wij bijzonder op prijs. Wij zullen Namaco absoluut aanraden bij familie en vrienden en geven Namaco een 8!

De verkopers van het Trosroospad te Almere

Via een Facebookadvertentie werden wij gewezen op Namaco Almere. Onze woning hebben wij via hen in de verkoop gezet, en was binnen 3 weken verkocht. De makelaars waren altijd op tijd voor bezichtigingen etc. vaak zelfs te vroeg! Als wij van iemand horen dat zij hun huis willen verkopen, verwijzen wij hen naar Namaco door. Wij geven jullie een dikke 9; het (korte) verkooptraject verliep uitstekend!

De verkoopster van de Amaterasuhof te Almere

Toen wij tijdens de Open-huizen-dag eind 2016 een woning bezichtigde, was de eigenaresse zo enthousiast  over Namaco, dat wij besloten onze woning ook door jullie in de verkoop te zetten. Binnen een maand was de woning verkocht! Er was even een miscommunicatie, maar zodra dit was geconstateerd heeft iedereen er hard aan gewerkt om dit weer in orde te maken, wat ook snel was gelukt. Wij vonden het prettig dat wij altijd na bezichtigingen een belletje kregen over hoe deze was verlopen.

De verkopers van de Sumatraweg te Almere

Nationaal Makelaars Collectief. Ons bekend van het TV-programma 'Uitstel van Executie' en de altijd keurig nette reclamefolder in de brievenbus. We dachten; "toch maar is een afspraak met hen maken voor de verkoop van ons appartement". Zo gezegd, zo gedaan en een afspraak was zo gemaakt. Het (hoofd)kantoor bevestigde snel daarna dat we een afspraak hebben met Alex van Keulen. De directeur himself en inmiddels een bekend gezicht op de TV. Toch wel spannend...

 

Op een avond stond Alex aan de deur. In levende lijve! Die avond hebben we een leuk en lekker luchtig gesprek gehad. Alex is een zeer aardige vent en recht door zee, maar op een voor ons gemoedelijke manier. Een dag na het gesprek met Alex hadden wij besloten de verkoop te laten leiden door Nationaal Makelaars Collectief. Van het begin tot het eind zijn we goed geholpen. De communicatie is altijd transparant, soepel en duidelijk verlopen. Lekker laag drempelig. Dit geldt voor zowel het (hoofd)kantoor als Alex zelf. Altijd is de bereikbaarheid top! Er is zelfs regelmatig contact geweest met Alex via de whatsapp (ook 's avonds!).

 

Wij hadden gekozen voor de full service. Een groot voordeel hiervan is de service die Nationaal Makelaars Collectief verleend om ook op te treden als aankoopmakelaar. Hier hebben wij veel baat bij gehad. Je krijgt hierdoor een andere kijk op huizen en hierdoor maak je een keuze veel meer overwogen!

Kortom wij zijn zeer enthousiast over Nationaal Makelaars Collectief!

De verkoopster van het Weteringplein te Zeewolde

Bij NaMaCo krijg je te maken met verschillende makelaars. Ook bij de verkoop van het Weteringplein. Je wordt op tijd gevraagd of de afspraak uitkomt en deze wordt dan ook bevestigd. Dit en alle overige zaken over je woning en de verkoop, kan je ook volgen in het digitale dossier.

Na de bezichtiging krijg je bericht hoe de indruk was. Bij het Weteringplein werd bij de 2e bezichtiging al aangegeven dat er serieuze interesse was. Vanaf dat moment is er telkens snel en goed gecommuniceerd. Ik was zeer tevreden met de verkoopprijs van het Weteringplein.

De overige zaken zijn door de administratieve achterban van NaMaCo zeer goed en correct afgehandeld. Je kan er altijd terecht met je vragen, je wordt goed geïnformeerd.

De begeleiding van de makelaar gaat door tot en met de inspectie en overdracht van je woning bij de notaris. Dit is zeer prettig verlopen en ik kreeg tot slot een fotocollage van het zojuist verkochte Weteringplein als herinnering!

De verkopers van de Spitsbergen te Almere

Makelaar met een goed netwerk, prima plan van aanpak en prettig in omgang. De makelaar hield ons goed op de hoogte en de woning is uiteindelijk snel en voor de juiste prijs verkocht.